ABZ Matras MA238 Pure Clean 90x200 cm.

ABZ Matras MA238 Pure Clean 90x200 cm.

(3)

Tijk: Tencel bestikt op polyester - met CHECK-POINT
Kern: Koudschuim HR 40 kg/m3
Afwerking: Afneembare hoes wasbaar op 60℃
Hoogte: 18 cm.
Afmeting: 200/90 cm.

Op zoek naar het ideale kindermatras? Bij Baby Plus hebben we een ruim aanbod aan ABZ-kindermatrassen. ABZ specialiseert zich in de veiligheid van je baby. Alle matrassen zijn dan ook gemaakt van antiallergische en kindvriendelijke stoffen. De matrassen van ABZ zijn gemaakt van hoogstaande kwaliteitsmaterialen die zich uitstekend aanpassen op de lichaamsvormen van je kindje. Kortom, je kindje kan op een veilige manier genieten van de comfortabele matrassen van ABZ.

ABZ Matras MA238 Pure Clean

Het ABZ MA238 Pure Clean Matras is het eerste matras met een vernieuwende indicator genaamd 'Checkpoint'. Deze indicator maakt gebruik van een sensor, die een signaal geeft wanneer de hoes moet worden gewassen en reageert op alle verschillende zuren. De kleur van de indicator wijzigt voor een visueel signaal dat het wassen nodig is. Na het wassen komt de indicator terug tot de originele kleur.
Checkpoint is niet alleen een aanwijzing wanneer de hoes vuil is, maar ook wanneer het nog niet nodig is om te wassen. Dit is natuurlijk erg besparend en milieubewust.

De hoes bestaat uit Tencel, gemaakt van puur natuurlijke houtcellulose zo zacht als zijde. Tencel voorkomt huidirritatie en is zo sterk als polyester. Daarnaast neemt Tencel neemt 50% meer vocht op dan katoen en geeft het bacteriën geen kans om te groeien. Dit gebeurt op 100% natuurlijke wijze: het vocht wordt direct geabsorbeerd van de huid en naar de binnenkant van de vezel getransporteerd.

Eigenschappen 

  • Behoudt veerkracht
  • Gemaakt in België
  • Wasbaar op 60℃
  • 5 jaar garantie
  • Antiallergisch
  • Anti-huisstofmijt
  • Afneembare hoes
  • CFK-vrij

€ 199,00 € 219,00 -9%

4-6 weken

08/02/2018

Zeer mooie kwaliteit e de laagste prijs die ik kon vinden voor dit matras! Snelle levering. Al met al een aanrader!

03/11/2017

29/10/2017

Een fijn/degelijk matras en precies wat ik er van verwacht had. Onze kleine slaapt er heerlijk op!

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie