Babylonia Form Fix incl. Sit Fix Hoes Babylonia Form Fix incl. Sit Fix Hoes Babylonia Form Fix incl. Sit Fix Hoes Babylonia Form Fix incl. Sit Fix Hoes Babylonia Form Fix incl. Sit Fix Hoes Babylonia Form Fix incl. Sit Fix Hoes

Babylonia Form Fix incl. Sit Fix Hoes

Het Babylonia Form Fix-relaxkussen is een positioneringskussen dat zich volledig aan de contouren van je lichaam aanpast.

DE VULLING MAAKT HET VERSCHIL!

De unieke vulling bestaat uit zeer fijne met lucht gevulde bolletjes en zorgt voor een ideale temperatuur- en vochtigheidsbalans. De bolletjes zijn zo klein en veerkrachtig dat ze niet platgedrukt kunnen worden. De inhoud blijft dus altijd optimaal en hoeft niet na verloop van tijd vervangen te worden. De korreltjes zijn antistatisch (het kussen kleeft niet aan je lichaam) en het kussen is licht, geruisloos en geurloos. Dit alles maakt Form Fix een bijzonder aangenaam relaxkussen!

MULTIFUNCTIONEEL VANAF HET BEGIN

Het Form Fix kussen ondersteunt de buik van zwangere vrouwen en ontlast de rug. Later kan het dienen als (borst-)voedingskussen. Omdat je kindje deels op het kussen rust, ontlast je je armen, schouders en nek. Bovendien helpt het om je kindje op de juiste hoogte houden tijdens de voeding. Zodra je kindje rechtop leert zitten, kun je het Form Fix-kussen als babynestje­ gebruiken. Maar je hoeft niet zwanger te zijn of een baby’tje te hebben… Form Fix is voor iedereen bijzonder comfortabel om ontspannen te zitten en liggen.

TOVER JE FORM FIX-KUSSEN OM TOT EEN POEFJE

Met de speciale Sit Fix-hoes maak je van je Form Fix heel eenvoudig een superhandig poefje! Ook deze hoes is machine wasbaar en verkrijgbaar in diverse kleurtjes. Ideaal voor kleine en grote en grote baby's.

€ 69,99

3-5 werkdagen

Uit dezelfde categorie