Alecto Babyfoon Met Camera DVM-143 Alecto Babyfoon Met Camera DVM-143 Alecto Babyfoon Met Camera DVM-143 Alecto Babyfoon Met Camera DVM-143 Alecto Babyfoon Met Camera DVM-143

Alecto Babyfoon Met Camera DVM-143

Het is weer bedtijd; tijd om je kindjes toe te stoppen en even wat tijd voor jezelf te nemen. Met de Alecto Babyfoon Met Camera DVM-143 voel jij je nog vrijer! Horen, zien en spreken, deze beeldbabyfoon met extra groot scherm heeft het allemaal. Houd een oogje in het zeil terwijl je zelf even ontspant. 

Zien, horen, spreken

De Alecto Babyfoon Met Camera DVM-143 is een fantastische beeldbabyfoon die bestaat uit een camera en ouderunit. Hij levert een kraakhelder geluid door de 2,4 GHz digitale verbinding (FHSS) en is 100% storingsvrij. Naast het traditionele meeluisteren kun jij je kindje nu ook zien op de 4,3" lcd-kleurenmonitor. De camera is op afstand te bedienen, draaien en in te zoomen.

De camera van de DVM-143 geeft een helder beeld zelfs bij weinig licht. Als het donker wordt schakelt hij over naar de infraroodcamera. De babyfoon is bovendien voorzien van een terugspreekfunctie, zodat je kindje je stem kan horen indien nodig.

Uitbreidingsmogelijkheden 

Meerdere kinderen om in de gaten te houden? Geen probleem! De Alecto DVM-143 is uit te breiden tot 2 camera's, model DVM-143.777 of DVM-201. De ouderunit heeft de mogelijkheid om vier camerabeelden tegelijk weer te geven.

Bereik en extra's 

Het bereik van de Alecto DVM-143 is 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis. Verder beschikt de gebruiksvriendelijke Alecto-babyfoon over negen slaapliedjes en geluiden, een temperatuurweergave met alarm en een digitale-zoomfunctie. Ook is hij volume- en microfoongevoeligheid instelbaar. 

€ 142,95 € 169,00 -15%

1-2 werkdagen

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie