Alecto Babyfoon met Camera en 2.4'' Kleurenscherm - DVM-75 Alecto Babyfoon met Camera en 2.4'' Kleurenscherm - DVM-75 Alecto Babyfoon met Camera en 2.4'' Kleurenscherm - DVM-75

Alecto Babyfoon met Camera en 2.4'' Kleurenscherm - DVM-75

(1)

Het is weer bedtijd; tijd om je kindjes toe te stoppen en even wat tijd voor jezelf te nemen. Met de Alecto Babyfoon DVM-75 voel jij je nog vrijer! Horen, zien en spreken, deze voordelige babyfoon heeft het allemaal. Houd een oortje in het zeil terwijl je zelf even ontspant :)

ZIEN, HOREN, SPREKEN

De Alecto Babyfoon DVM-75 bestaat uit een camera en ouderunit. Hij levert een kraakhelder geluid door de 2,4 GHz digitale verbinding (FHSS) en is 100% storingsvrij. Naast het traditionele meeluisteren kun jij je kindje nu ook zien op de 2.4" lcd-kleurenmonitor. Het bereik van de Alecto DVM-75 is maar liefst 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis.

De camera van de DVM-75 is zeer degelijk en geeft een helder beeld, zelfs bij weinig licht. Als het donker wordt schakelt hij over naar de nachtmodus met infrarood. De babyfoon is bovendien voorzien van een terugspreekfunctie (met VOX), zodat je kindje je stem kan horen indien nodig.

UITBREIDEN TOT 4 CAMERA'S

Meerdere kinderen om in de gaten te houden? Geen probleem! De Alecto DVM-75 is uit te breiden tot maar liefst 4 camera's. De ouderunit heeft de mogelijkheid om vier camerasignalen te ontvangen en wisselt automatisch van camera (autoscanfunctie).

€ 89,00 € 99,00 -10%

3-5 werkdagen

31/05/2019

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie