Alecto DECT Babyfoon DBX-30 Alecto DECT Babyfoon DBX-30 Alecto DECT Babyfoon DBX-30 Alecto DECT Babyfoon DBX-30 Alecto DECT Babyfoon DBX-30

Alecto DECT Babyfoon DBX-30

Slimme producten die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken, voor een betaalbare prijs. Dat is waar ze bij Alecto al meer dan 40 jaar expert in zijn. Al de producten zijn ontwikkeld, getest en gemodificeerd door Alecto's eigen Nederlandse technici, waardoor je gegarandeerd bent van een kwaliteitsproduct.

Alecto DECT

Het is weer bedtijd; tijd om je kindjes toe te stoppen en even wat tijd voor jezelf te nemen. Met de Alecto DECT Babyfoon DBX-30 kan je even genieten van de rust om je heen. Door de energiebesparende ECO-modus gaat deze babyfoon extra lang mee!

Bereik en extra's

Het bereik van de Alecto DECT Babyfoon DBX-30 is 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis. Verder beschikt de gebruiksvriendelijke Alecto DECT babyfoon over lampjes die het geluidniveau aangeven. Ook is hij volume instelbaar en van hoge kwaliteit.

De Alecto DECT DBX-30 is een fantastische babyfoon die bestaat uit een baby- en ouderunit. Hij levert een helder geluid door de 1,8 GHz digitale verbinding (DECT) en is 100% storingsvrij.

Kenmerken

  • 2 adapters
  • hoge kwaliteit
  • volume van de babyunit is instelbaar
  • full ECO
  • 100% storingsvrij 

€ 39,99

3-5 werkdagen

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie