Babyzen YOYO+ Black Frame Babyzen YOYO+ Black Frame Babyzen YOYO+ Black Frame Babyzen YOYO+ Black Frame Babyzen YOYO+ Black Frame Babyzen YOYO+ Black Frame Babyzen YOYO+ Black Frame Babyzen YOYO+ Black Frame Babyzen YOYO+ Black Frame

Babyzen YOYO+ Black Frame

De Babyzen YOYO+ is een fraaie lichtgewicht buggy met een geniaal opvouwsysteem. De YOYO+ springt als het ware uit elkaar als je de buggy laat vallen om uit te klappen. Als je hem weer omhoog trekt klapt hij eenvoudig weer in. Vandaar de naam YOYO+. En dit kun je allemaal doen met slechts één hand, zodat je je andere hand vrij houdt om je kindje vast te kunnen houden.

Zeer compact

Naast dat de buggy in minder dan één seconde in en uit te klappen is, is hij ook nog eens zeer compact. Ingeklapt is de buggy zo compact dat hij zelfs mee kan als handbagage (52 x 44 x 18 cm.) in het vliegtuig! De Babyzen YOYO+ is superlicht en weegt slechts 6,2 kg., ideaal voor op vakantie of uitstapjes naar familie.

Fantastische dutjes

Het zitje van de Babyzen YOYO+ is verstelbaar in meerdere posities, waaronder een slaapstand. Dus je kleine kanjer kan lekker tukken onderweg! De buggy heeft een zonbescherming van UPF50+ en een extra gevoerde bekleding, zodat je kindje van een ongestoorde, comfortabele rit kan genieten. Bovendien wordt de buggy geleverd inclusief mand waar je spulletjes of kleine boodschappen in kunt doen.

Soft drive system

De vier wielen van de Babyzen YOYO+ zijn voorzien van uitstekende vering. Dankzij het 'Soft Drive System' hoeven de voorwielen niet vastgezet te worden, zelfs niet op een ruwe ondergrond. Een stevige wandeling naar de stad of supermarkt is dus zeker geen probleem voor deze multifunctionele topper.

Eigenschappen

  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden
  • Geschikt vanaf de geboorte i.c.m. de Babyzen YOYO+ 0+ Set
  • Gewicht: 6,2 kg.
  • Maximale draagvermogen: 18 kg.
  • Inclusief schouderband
  • Inclusief regenhoes

€ 399,00

3-5 werkdagen

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Uit dezelfde categorie