Bamboom Ledikantdeken Zomer New Vintage 100 x 150 cm. Bamboom Ledikantdeken Zomer New Vintage 100 x 150 cm. Bamboom Ledikantdeken Zomer New Vintage 100 x 150 cm. Bamboom Ledikantdeken Zomer New Vintage 100 x 150 cm. Bamboom Ledikantdeken Zomer New Vintage 100 x 150 cm.

Bamboom Ledikantdeken Zomer New Vintage 100 x 150 cm.

Bamboom ontwerpt elegante en verfijnde lifestyle-producten voor baby's. Van ledikantdekens tot slabbetjes tot waskussenhoezen: Bamboom heeft het. Alle producten zijn gemaakt van heerlijk zachte, natuurlijke bamboevezels. Fijn voor de babyhuid en perfect voor langdurig en intensief gebruik. Bovendien zijn de producten van Bamboom OekoTex, GOTS en EcoCert-gecertificeerd en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.

SUPERZACHT LEDIKANTDEKEN

Heerlijk en ontspannen liggen onder het stijlvolle Bamboom La Ninna Ledikantdeken Zomer uit de New Vintage-collectie. De luchtige structuur van het deken zorgt ervoor dat hij perfect is voor de zomer. Gebruik hem op verschillende manieren; bijvoorbeeld in het ledikant, de box of kinderwagen. Het dekentje is gemaakt van superzachte materialen voor optimaal comfort.

KENMERKEN

  • afmeting: 100 x 150 cm.
  • materiaal: 100% bamboe
  • heerlijk zacht
  • perfect voor de zomer
  • TOG-waarde: 1.0

Wasadvies: volg de instructies op het label. Was niet met de hand en gebruik geen wasprogramma's als delicaat of wolwas, tenzij dit staat vermeld op de instructies. Bamboom-producten zijn niet geschikt voor de droger.

€ 49,95

3-5 werkdagen

Uit dezelfde categorie