Bamboom Voedingskussen New Vintage Bamboom Voedingskussen New Vintage Bamboom Voedingskussen New Vintage Bamboom Voedingskussen New Vintage Bamboom Voedingskussen New Vintage Bamboom Voedingskussen New Vintage

Bamboom Voedingskussen New Vintage

Bamboom ontwerpt elegante en verfijnde lifestyle-producten voor baby's. Van ledikantdekens tot slabbetjes tot waskussenhoezen: Bamboom heeft het. Alle producten zijn gemaakt van heerlijk zachte, natuurlijke bamboevezels. Fijn voor de babyhuid en perfect voor langdurig en intensief gebruik. Bovendien zijn de producten van Bamboom OekoTex, GOTS en EcoCert-gecertificeerd en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.

Tijdens en na de zwangerschap

Het Bamboom Voedingskussen uit de New Vintage-collectie biedt ondersteuning en comfort aan mama's buik tijdens en na de zwangerschap. Het kussen is heerlijk zacht, licht van gewicht, soepel en makkelijk buigzaam. Hierdoor kan het lichaam volledig ontspannen en tot rust komen, ideaal tijdens het geven van borstvoeding. Bovendien is het kussen ook heerlijk voor je kleintje.

Kenmerken

  • lengte: 160 cm.
  • materiaal: 100% bamboe
  • ideale vorm
  • zowel kussenhoes als kussen wasbaar op 40°C

Wasadvies: volg de instructies op het label. Was niet met de hand en gebruik geen wasprogramma's als delicaat of wolwas, tenzij dit staat vermeld op de instructies. Bamboom-producten zijn niet geschikt voor de droger.

€ 79,95

3-5 werkdagen

Uit dezelfde categorie