Betaalmogelijkheden

Alle prijzen die op de website van Baby Plus vermeldt staan zijn inclusief 21% BTW.

Baby Plus heeft de volgende betaalmogelijkheden: 
- MultiSafepay
- Onder rembours
- Banktransactie
- In de winkel

Tijdens het plaatsen van uw bestelling online kunt u uit twee opties kiezen:
- Betaling via MultiSafepay
- Betaling onder rembours

MultiSafepay

Baby Plus werkt met MultiSafepay. Via MultiSafepay zijn de volgende betaalmethoden mogelijk: iDEAL, Creditcard (Visa en MasterCard), banktransacties (NL & BE), SofortBanking, het Belgische Mister Cash en het Duitse Giropay. Op deze manier betaalt u in een veilige omgeving.

Onder Rembours

Baby Plus verstuurt al haar pakketten per DHL. U kunt ook voor de optie ‘betaling onder rembours kiezen’. Voor deze optie rekent Baby Plus € 15,- extra. Bij deze optie betaalt u bij ontvangst van het pakket en is een handtekening vereist om het pakket in ontvangst te kunnen nemen.
Indien u meubels onder rembours wilt laten bezorgen is dit geen enkel probleem. U kunt dan het aankoopbedrag en de € 15,- extra bij onze chauffeur pinnen

Achteraf Betalen (Focum)
Pas betalen als u uw bestelling heeft ontvangen. Aan de hand van uw naam, geboortedatum en telefoonnummer wordt getoetst of deze optie mogelijk is. Afkeuring en goedkeuring geschiedt door Focum, niet door Baby Plus. U heeft 14 dagen, na ontvangst van de factuur, de tijd om de bestelling te betalen.

Bank transactie
Indien u wenst zelf het bedrag over te maken op ons rekeningnummer verzoeken wij u voorafgaand aan de levering contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de banktransactie te voldoen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling naar u verzenden.

Betaling in de winkel
U kunt er ook voor kiezen om het aankoopbedrag in de winkel te betalen. Dit kunt u doen bij het plaatsen van uw bestelling in de winkel of indien gewenst bij het ophalen van uw bestelling in de winkel. In de winkel kunt u met de volgende betaalmethodes betalen:
- Pin
- Contant
- Creditcard
- Cadeaukaart

Indien u wenst zelf het bedrag over te maken op ons rekeningnummer verzoeken wij u voorafgaand aan de bestelling contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de banktransactie te voldoen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling naar u verzenden.