Bugaboo Cameleon³ Plus Classic Bugaboo Cameleon³ Plus Classic

Bugaboo Cameleon³ Plus Classic

Voor de prijs van de Bugaboo Cameleon³ Plus Classic kun je contact met ons opnemen via info@babyplus.nl.

De kinderwagen waar het allemaal mee begon - de Bugaboo Cameleon³ - is nog altijd ongeëvenaard wat betreft zijn functionaliteiten. Deze iconische kinderwagen ademt Bugaboo-design en inspireert al meer dan 15 jaar ouders over de hele wereld. Tijd om een nieuwe look toe te voegen aan de huidige Cameleon³-collectie: de Bugaboo Cameleon³ Plus Classic. Deze klassieke editie is voorzien van vintage-kleuren, een gewatteerde binnenvoering in de kleur fresh-white en lederlook duw- en draagbeugel.

FLEXIBEL BEESTJE

De Bugaboo Cameleon³ is een flexibel beestje. Neem je hem mee naar stad, strand of bos? Geen probleem! Dankzij de zwenkwieltjes verplaats jij je moeiteloos door elke stad. Op ruiger terrein kun je de grote en kleine wielen eenvoudig omdraaien om je aan te passen en met de tweewielpositie is geen zandhoop te groot. De Cameleon³ is bovendien geschikt voor het gebruik met diverse autostoelen (adapters niet inbegrepen).

DRAAI EN VERSTEL

Voor elke situatie een perfecte stand. De stoel van de Cameleon³ is omkeerbaar en verstelbaar. Keer de stoel om je kindje naar jou of de wereld laten kijken en verstel hem in diverse posities om je kindje te laten zitten, ontspannen of slapen. Met de omkeerbare en in-hoogte-verstelbare duwbeugel kun je eenvoudig sturen, ongeacht je lengte. Bovendien is de vering van het zwenkwiel perfect af te stellen op het gewicht van je kleine kanjer.

2+1 jaar garantie

Koop je een Bugaboo dan haal je een betrouwbare kinderwagen in huis voor al je dagelijkse avonturen. Ervaar je toch onverwachte problemen? Beroep je dan op de 2-jarige Bugaboo-garantie. Na registratie van je Bugaboo-kinderwagen op www.bugaboo.com (binnen 3 maanden na aankoop) ontvang je een extra 1 jaar garantie. Alle garantieclaims voor Bugaboo-artikelen – indien aangekocht bij Baby Plus vanuit een Europees land – worden afgehandeld via onze klantenservice. Bezoek de Bugaboo-website voor meer uitleg en de voorwaarden van de Bugaboo-garantie. Heb je vragen of wil je een garantieclaim indienen? Stuur ons dan een e-mail op info@babyplus.nl.

IN DE DOOS

Bestel je de Bugaboo Cameleon³ Plus Classic dan ontvang je de volgende onderdelen:

  • onderstel, zwarte lederlook duw- en draagbeugel
  • basisstoffen (stoel, wieg en wiegdekje)
  • zonnekap
  • bagagemand
  • regenhoes
  • Bugaboo Organizer

a.v.p. €1069,- - €1129,-

Product aanvragen

1-2 weken

Uit dezelfde categorie