SALE!
Bugaboo Cameleon³ Classic+ Bugaboo Cameleon³ Classic+ Bugaboo Cameleon³ Classic+ Bugaboo Cameleon³ Classic+

Bugaboo Cameleon³ Classic+

Bugaboo viert de oorsprong van haar eigen merk door met een nieuwe kleuren collectie voor de Cameleon³ te komen; de Bugaboo Cameleon³ Classic collection. De Bugaboo Cameleon³ is al jaren één van de meest populaire kinderwagens in Nederland. De Bugaboo Cameleon³ Classic Collection heeft dezelfde flexibiliteit, gebruiksgemak en mooie uitstraling als de populaire en verbeterde Bugaboo Cameleon³, en is helemaal up-to-date! 

Voor ieder terrein

De veelzijdige Bugaboo Cameleon³ Classic kan door de flexibiliteit van de grote en kleine zwenkwielen zowel in de stad als op het strand of in het bos gebruikt worden. Hierdoor kunt je hem overal mee naartoe nemen. De Cameleon³ heeft een in hoogte verstelbare duwbeugel, zwenkwielen waarvan de vering kan worden versteld en een mogelijkheid om verschillende Maxi Cosi-autostoeltjes op het onderstel te bevestigen. Daarnaast heeft deze wagen een reiswieg en een stoeltje die omgekeerd kunnen worden. Kortom: een ideale wagen die geheel naar eigen smaak en behoefte te gebruiken is. 

Wat ontvang je?

Bij bestelling van de Bugaboo Cameleon³ krijg je een onderstel met wielen, reiswieg, wandelwagenzit, bagagetas, stoel- en wiegbekleding en een regenscherm. Bovendien ben je overal op voorbereid met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing en productkaartgarantie. 

Vintage-kleuren

Geïnspireerd door de kleuren van de vintage-kinderwagens van Bugaboo komt Bugaboo nu met een nieuwe kleurencollectie voor de Cameleon³. De Bugaboo Cameleon³ Classic heeft een donkere basisbekleding met daarin een mooi weefsel. De zonnekap is van binnen bekleed met gebroken wit micro-fleece gewatteerde voering. Deze donkere bekleding en de gebroken witte binnenzijde van de zonnekap zijn een perfecte manier om de vintage-kleuren te combineren met een moderne kinderwagen.

2+1 jaar garantie

Koop je een Bugaboo dan haal je een betrouwbare kinderwagen in huis voor al je dagelijkse avonturen. Ervaar je toch onverwachte problemen? Beroep je dan op de 2-jarige Bugaboo-garantie. Na registratie van je Bugaboo-kinderwagen op www.bugaboo.com (binnen 3 maanden na aankoop) ontvang je een extra 1 jaar garantie. Alle garantieclaims voor Bugaboo-artikelen – indien aangekocht bij Baby Plus vanuit een Europees land – worden afgehandeld via onze klantenservice. Bezoek de Bugaboo-website voor meer uitleg en de voorwaarden van de Bugaboo-garantie. Heb je vragen of wil je een garantieclaim indienen? Stuur ons dan een e-mail op info@babyplus.nl.

€ 739,00 € 959,00 -23%

1-2 weken

Uit dezelfde categorie