SALE!
Bugaboo Cameleon³ Fresh Compleet Bugaboo Cameleon³ Fresh Compleet Bugaboo Cameleon³ Fresh Compleet Bugaboo Cameleon³ Fresh Compleet Bugaboo Cameleon³ Fresh Compleet Bugaboo Cameleon³ Fresh Compleet

Bugaboo Cameleon³ Fresh Compleet

Een klassieker in een nieuw jasje: de Bugaboo Cameleon³ Fresh. Deze limited edition-kinderwagen is zeer stijlvol, barst van het vakmanschap en heeft verder alle vertrouwde elementen van de Cameleon³: flexibel, gebruiksvriendelijk en elegant.

Een frisse look

De kinderwagen waar het allemaal mee begon - de Bugaboo Cameleon³ - is nog altijd ongeëvenaard wat betreft zijn functionaliteiten. Deze iconische kinderwagen ademt Bugaboo-design en inspireert al meer dan 15 jaar ouders over de hele wereld. Tijd om een nieuwe, frisse look toe te voegen aan de huidige Cameleon³-collectie: de Bugaboo Cameleon³ Fresh. Deze speciale editie is voorzien van een premium-stof en is een echte eyecatcher.

FLEXIBEL BEESTJE

De Bugaboo Cameleon³ is een flexibel beestje. Neem je hem mee naar het de stad, het strand of bossen? Geen probleem! Dankzij de zwenkwieltjes verplaats jij je moeiteloos door elke stad. Op ruiger terrein kun je de grote en kleine wielen eenvoudig omdraaien om je aan te passen en met de tweewielpositie is geen zandhoop te groot. De Cameleon³ is bovendien geschikt voor het gebruik met diverse autostoelen (adapters niet inbegrepen).

DRAAI EN VERSTEL

Voor elke situatie een perfecte stand. De stoel van de Cameleon³ is omkeerbaar en verstelbaar. Keer de stoel om je kindje naar jou of de wereld laten kijken en verstel hem in diverse posities om je kindje te laten zitten, ontspannen of slapen. Met de omkeerbare en in-hoogte-verstelbare duwbeugel kun je eenvoudig sturen, ongeacht je lengte. Bovendien is de vering van het zwenkwiel perfect af te stellen op het gewicht van je kleine kanjer.

IN DE DOOS

Bestel je de Bugaboo Cameleon³ Fresh dan ontvang je de volgende onderdelen:

  • aluminium onderstel, zwarte lederlook duw- en draagbeugel
  • basisstoffen (stoel, wieg en wiegdekje)
  • zonnekap
  • bagagemand
  • Bugaboo Organizer

€ 750,00 € 959,00 -22%

2-4 weken

Uit dezelfde categorie