Bugaboo Comfort Meerijdplankje+ Bugaboo Comfort Meerijdplankje+ Bugaboo Comfort Meerijdplankje+ Bugaboo Comfort Meerijdplankje+ Bugaboo Comfort Meerijdplankje+

Bugaboo Comfort Meerijdplankje+

(4)

Let op: om het Comfort Meerijdplankje+ te bevestigen aan het chassis een Bugaboo-kinderwagen is een speciale adapter (+variant) nodig (niet inbegrepen). Voor bevestiging op de Bugaboo Bee5 zijn geen adapters nodig.

Het Bugaboo Comfort Meerijdplankje+; dé comfortabele toevoeging op een Bugaboo-kinderwagen voor ouder en kind. Ga je een lange wandeling maken? Je kindje kan, als het nog geen lange afstanden kan wandelen, comfortabel staan of zitten op het meerijdplankje.

Het Bugaboo Comfort Meerijdplankje+ is een handig zitje voor je kind. Het plankje is eenvoudig op het chassis van je Bugaboo te bevestigen door middel van de bijbehorende +adapters (niet inbegrepen). Voor de Bugaboo Bee5 zijn geen adapters nodig.

Door de flexibele plaatsing van het meerijdplankje heb je altijd voldoende loopruimte. Als je de Comfort Meerijdplankje niet gebruikt dan kun je hem eenvoudig ontkoppelen en opvouwen.

€ 99,00 € 105,00 -6%

3-5 werkdagen

04/12/2018

26/08/2018

Best price and service quality

19/02/2018

16/03/2017

tof en praktisch!

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie