Bugaboo Smartphone Holder Bugaboo Smartphone Holder Bugaboo Smartphone Holder Bugaboo Smartphone Holder Bugaboo Smartphone Holder Bugaboo Smartphone Holder

Bugaboo Smartphone Holder

(1)

Navigeren, een WhatsApp-berichtje sturen, even die Facebook-melding bekijken of een leuke selfie maken van jou en je kindje… Altijd wat onhandig wanneer je met je kinderwagen over straat loopt, toch? Met de Bugaboo Smartphone Holder heb je daar geen last meer van. Eenvoudig te bevestigen, 360° te draaien en geschikt voor bijna elke smartphone.

Click & go

Het handige click-&-go-systeem van deze smartphonehouder zorgt ervoor dat jij binnen een handomdraai je smartphone hebt bevestigd aan de duwbeugel van je Bugaboo-kinderwagen. De houder is 360° te draaien, dus je kunt zowel verticaal als horizontaal je smartphone bedienen. Op de plaats van bestemming bereikt? Dan kun je de houder bovendien gebruiken als handige stand voor op een bureau of tafel.

Compatibiliteit

Deze Smartphone Holder van Bugaboo is geschikt voor alle Bugaboo-kinderwagens. De houder is universeel en geschikt voor smartphones met de volgende kenmerken:

  • 5,80 - 8,50 cm. breed
  • 11,50 - 16,10 cm. hoog
  • maximaal gewicht van 250 gr.

€ 34,95

2-3 werkdagen

05/12/2016

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie