OP=OP!
Cybex Aton M Cybex Aton M Cybex Aton M

Cybex Aton M

De Cybex Aton M is een groep 0+ autostoel en kan gelijk vanaf de geboorte (0-13 kg.) gebruikt worden. Aan veiligheid en functionaliteit is veel aandacht besteed. Alle Cybex-atutostoelen zijn ontwikkeld in samenwerking met een team van deskundigen, zoals artsen en verloskundigen.

LINEAR SIDE IMPACT PROTECTION

Het telescopische Linear Side Impact Protection (L.S.P. Systeem) absorbeert de klap van een zijdelingse botsing samen met de energie absorberende schaal. De hoofdsteun is in 11 verschillende hoogten te verstellen. De geïntegreerde harnasgeleiding past de lengte van het harnas automatisch aan als de hoofdsteun wordt versteld. 

GROEIT MET JE KINDJE MEE

Voor pasgeborenen heeft dit stoeltje een vlakke ligpositie. Door deze ligpositie is de hoek tussen hoofd, nek en borst het platst mogelijk. Het risico op ademhalingsproblemen wordt daardoor verminderd. Het autostoeltje groeit met je kindje mee. Door het aanpassen van de hoofdsteun verandert de zithoek automatisch.

M-LINE MODULAR SYSTEEM

Dit lichtgewicht autostoeltje voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen en completeert het 'family-system'. De Aton M is met een 3-puntsgordel of met de Cybex Base M te installeren in de auto. In beide gevallen wordt hij tegen de rijrichting geplaatst. De Cybex Base M biedt een basis voor twee autozitjes, de Cybex Aton M en de Cybex Sirona M2 i-Size.

BESCHERMING TEGEN ZON EN WIND

Om je kindje te beschermen tegen de zon (UVP50+) en wind beschikt de Aton M over een geïntegreerde XXL inklapbare zonnekap. De extra brede Y-gordels en sluiting zijn zacht gevoerd.

€ 169,00 € 199,95 -15%

2-3 weken

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Uit dezelfde categorie