OP=OP!
Cybex Aton Q - Stardust Black

Cybex Aton Q - Stardust Black

De Cybex Aton Q is een groep 0+ autostoel en kan gelijk vanaf de geboorte (0-13 kg.) gebruikt worden. Aan veiligheid en functionaliteit is veel aandacht besteed. Alle Cybex-atutostoelen zijn ontwikkeld in samenwerking met een team van deskundigen, zoals artsen en verloskundigen.

Lineair Side Impact bescherming

De Cybex Aton Q beschikt over een telescopische Lineair Side Impact bescherming (L.S.P. systeem). Het L.S.P. systeem in combinatie met de kracht absorberende schelp, absorberen de botskrachten bij een zijwaartse impact. De hoofdsteun is verstelbaar in maar liefst 8 posities. Door deze technieken is je kindje minder kwetsbaar bij een aanrijding.

Groeit met je kindje mee

Voor pasgeborenen heeft dit stoeltje een vlakke ligpositie. Door deze ligpositie is de hoek tussen hoofd, nek en borst het platst mogelijk. Het risico op ademhalingsproblemen wordt daardoor verminderd. Het autostoeltje groeit met je kindje mee. Door het aanpassen van de hoofdsteun verandert de zithoek automatisch.

ISOFIX en autogordel

De Aton Q is te gebruiken in combinatie met de Base Q-Fix (ISOFIX) (niet inbegrepen). Daarnaast kan de autostoel ook met de autogordel vastgezet worden.

Bescherming tegen zon en wind

Om je kindje te beschermen tegen de zon (UVP50+) en wind beschikt de Aton Q over een geïntegreerde XXL inklapbare zonnekap. De extra brede Y-gordels en sluiting zijn zacht gevoerd.

€ 139,00 € 179,95 -23%

2-3 weken

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Uit dezelfde categorie