OP=OP!
Cybex Cloud Q Plus - Manhattan Grey

Cybex Cloud Q Plus - Manhattan Grey

(1)

De Cybex Cloud Q Plus is een groep 0+ autostoel en is vanaf de geboorte tot ongeveer 18 maanden te gebruiken (0-13 kg.). 

Ergonomische houding

De rugleuning van de Cloud Q Plus kan buiten de auto in een bijna horizontale stand gezet worden. Met een langere beensteun en de bijna geheel platliggende positie ligt je kindje in een ergonomische juiste houding. Zo is het een slimme reiswieg voor de eerste paar maanden. 

Groeit met je kindje mee

Het autostoeltje heeft een automatische hoogteverstelling. Wanneer je de hoofdsteun verstelt, verandert de zithoek automatisch en zo groeit de autostoel met je kindje mee. Door de geïntegreerde automatische aanpassing van de zithoogte biedt de Cybex Cloud Q Plus ook aan grotere kinderen ruimte en comfort.

Linear Side Impact Protection

Het telescopische Linear Side Impact Protection (L.S.P. Systeem) absorbeert de klap van een zijdelingse botsing samen met de energie absorberende schaal. De hoofdsteun is in 11 verschillende hoogten te verstellen. De geïntegreerde harnasgeleiding past de lengte van het harnas automatisch aan als de hoofdsteun wordt versteld. 

ISOFIX en meer!

De Cloud Q Plus is te gebruiken in combinatie met de Base Q-Fix (ISOFIX) (niet inbegrepen). Daarnaast kan de autostoel ook met de autogordel vastgezet worden. Om je kindje te beschermen tegen de zon (UVP50+) en wind beschikt de Cloud Q Plus over een geïntegreerde XXL inklapbare zonnekap. De extra brede Y-gordels en sluiting zijn zacht gevoerd.

€ 219,00 € 259,95 -16%

2-3 weken

15/01/2019

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie