OP=OP!
Cybex Pallas S-Fix 2018 Cybex Pallas S-Fix 2018

Cybex Pallas S-Fix 2018

De Cybex Pallas S-Fix autostoel groeit met je kindje mee. Het is een groep 1 autostoel en is te gebruiken voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden (9 kg.). Vanaf ongeveer 3 jaar is de stoel eenvoudig aan te passen en kan het veilig gebruikt worden tot de leeftijd van ongeveer 12 jaar. Geschikt voor in auto's met en zonder ISOFIX.

Veiligheidskussen

Voor groep 1 gebruik beschikt de Cybex Pallas S-Fix over een verstelbaar (met één hand) veiligheidskussen. Dit kussen is te vergelijken met een opgeblazen airbag tijdens een botsing, het biedt bescherming tegen nekletsel zonder dat je kindje beperkt wordt in zijn bewegindsvrijheid. Voor groep 1 is de autostoel met één hand te verstellen naar een ruststand. Vanaf 3 jaar kan het veiligheidskussen verwijderd worden en kan de stoel gebruikt worden als een groep 2/3 autostoel tot ongeveer 12 jaar (36 kg.).

Linear Side Impact Protection

Het individuele verstelbare Linear Side-Impact Protection (L.S.P. Systeem Plus) absorbeert al in een zeer vroeg statium de botsenergie wanneer er een botsing plaatsvindt. Om het hoofdje goed te beschermen heeft de Cybex Pallas S-Fix een hoofdsteun die in 3 standen kantelbaar is. Bij een zijdelingse botsing blijft het hoofdje binnen de veiligheidszone van het zitje. Daarnaast biedt de hoofdsteun ook een comfortabele slaaphouding. In de hoogte heeft de hoofdsteun maar liefst 12 standen.

ISOFIX

Door de aansluitingen op de autostoel klik je de stoel gemakkelijk vast in de ISOFIX bevestigingspunten in je auto. De autostoel is ook te gebruiken in auto's zonder ISOFIX, de aansluitingen kunnen namelijk eenvoudig worden ingeklapt.

Kenmerken

  • geschikt van 9 maanden tot 12 jaar (max 36 kg.)
  • afmetingen: 43 x 50 x 68,5 cm.
  • gewicht: 10 kg.
  • met één hand verstelbaar veiligheidskussen
  • gepantendeerde verstelbare hoofdsteun
  • geïntegreerde 'Linear Side Impact Protection'
  • ISOFIX-bevestiging voor extra stabiliteit en veiligheid
  • bekleding wasbaar op 30°C

€ 244,95 € 329,95 -26%

2-3 weken

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Uit dezelfde categorie