OP=OP!
Cybex Sirona Cybex Sirona

Cybex Sirona

De Cybex Sirona is een autostoel waarmee je je kindje veilig achterwaarts en voorwaarts kunt vervoeren vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar (0-18 kg.). 

360° rotatiesysteem

Naast de veiligheid biedt de Cybex Sirona ook gemak. Het 360° rotatiesysteem maakt in- en uitstappen een stuk eenvoudiger en fijner voor je rug. Door het slimme draaimechanisme kan gemakkelijk tussen achterwaartse en voorwaartse positie worden gewisseld, zonder het stoeltje uit de auto te halen. Je kunt dus ook het stoeltje met een simpele handbeweging zijwaarts naar de deur worden gedraaid. 

ISOFIX

De Sirona wordt bevestigd aan het ISOFIX systeem in de auto. Er is geen aanvullende bevestiging nodig. De voetsteun aan de voorkant van de autostoel vangt de kracht van de impact op bij een frontale botsing en zorgt voor extra stabiliteit. 

Seat-To-Chassis

De innovatieve Seat-To-Chassis technologie vormt een directe verbinding tussen het autostoeltje en het chassis. Hierdoor wordt in het geval van een botsing de kracht direct overgedragen op het chassis, waardoor de veiligheidsfuncties van de auto en het autostoeltje tegelijkertijd geactiveerd en een proces wordt gestart waarbij de inwerkende krachten in een zo vroeg mogelijk stadium van de botsing worden verdeeld.

Linear Side Impact Protection

Bij een zijdelingse botsing wordt de kracht geabsorbeerd door de telescopische Linear Side Impact Protection (L.S.P. System). De Cybex Sirona is ergonomisch gevormd en zit comfortabel dankzij de zachte bekleding. Uiteraard is ook de 5-punts veiligheidsgordel voorzien van gordelpads. De autostoel kan eenvoudig in een slaappositie worden gezet, zo kan je kindje lekker slapen en relaxen tijdens de autoritten. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar (10-posities), de rugleuning kan eenvoudig met één hand versteld worden (7-posities).

Voorwaatse Positie

Vanaf 9 maanden (9-18 kg.) zou je de stoel ook in voorwaarste positie kunnnen gebruiken. Aangeraden wordt zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren, minimaal 15 maanden of wanneer je kindje te weinig beenruimte heeft.

€ 429,00 € 499,95 -14%

2-3 weken

Uit dezelfde categorie