Done by Deer Speelkleed Done by Deer Speelkleed Done by Deer Speelkleed

Done by Deer Speelkleed

De producten van Done by Deer zijn ontworpen met een opvallend grafisch randje en hebben een duidelijke verwijzing naar de Scandinavische stijl. Done by Deer combineert innovatief design, veiligheid en eigentijdse kleuren. De ontwerpen stimuleren de zintuigen en de ontwikkeling van je kindje, met goede materialen, kleurencombinaties en unieke details.

Uren speelplezier

Kijk eens wat een gaaf speelkleed! Ontmoet de lieve vriendjes van Done by Deer. Laat Croco kletteren of rammel Elphee heen en weer. Al deze gezellige beestjes bevorderen de motorische ontwikkeling van je kindje. In totaal zijn er vijf speeltjes waarmee je kindje zich kan vermaken. Kortom, je kindje is verzekerd van uren speelplezier met het Done by Deer Speelkleed!

Superzacht kleedje

Het kleedje is superzacht en beschikt over gewatteerde punten. De bogen zijn met klittenband bevestigd aan het kleedje en kunnen gemakkelijk worden verwijderd, zodat je het kleedje ook los kunt gebruiken. De vijf speeltjes kunnen ook worden bevestigd aan een kinderwagen of buggy.

Eigenschappen

  • Geschikt vanaf de geboorte
  • Afmetingen: Ø 90 x H 48 cm.
  • Wasadvies: wasbaar in de wasmachine op 40℃
  • Inclusief 5 speeltjes (te gebruiken in 13 verschillende posities)

€ 84,96 € 99,95 -15%

1-2 werkdagen

Uit dezelfde categorie