Doomoo Softy Voedingskussen Doomoo Softy Voedingskussen Doomoo Softy Voedingskussen Doomoo Softy Voedingskussen Doomoo Softy Voedingskussen Doomoo Softy Voedingskussen Doomoo Softy Voedingskussen Doomoo Softy Voedingskussen

Doomoo Softy Voedingskussen

Geborgenheid is onmisbaar bij het opgroeien en dat is precies waar het bij Doomoo om gaat. Zachtheid is het cruciale element in alles wat Doomoo bedenkt en maakt. Daarnaast is design net zo belangrijk als comfort. De fantasierijke prints spelen een interactieve rol in het plezier van je kindje. De producten van Doomoo zijn streng getest door internationale veiligheidsinstanties.

Ontspanning voor baby én moeder

De Doomoo Softy is een revolutionair en multifunctioneel kussen voor moeder en baby. Dankzij het handige design kun je het kussen bevestigen rondom de taille van de moeder. Dit is ideaal bij het geven van borstvoeding of flesvoeding. Daarnaast geeft het een comfortabel gevoel voor je kindje, zowel zittend als liggend. Deze extra steun zorgt voor rust, vertrouwen en ontspanning bij moeder en baby.

Voor de allerkleinsten

De Doomoo Softy is een kleiner voedingskussen, speciaal voor de allerkleinsten. Het kussen is dan ook eenvoudig op je schoot te gebruiken. De Softy biedt perfecte ondersteuning, zelfs als je kindje nog niet zelfstandig kan zitten.

Eigenschappen

  • Hoes: 95% katoen & 5% elastaan
  • Interne hoes: 92% & 8% elastaan
  • Vulling: microkorreltjes uit polystyreen
  • De hoes is wasbaar in de machine op 30°C
  • Niet geschikt voor de droogtrommel

€ 41,95

3-5 werkdagen

Uit dezelfde categorie