Dr. Brown's Options Bottle 270ml – Brede Hals

Dr. Brown's Options Bottle 270ml – Brede Hals

(1)

Dr. Brown's 270 ml. brede halsfles (Options Bottle) lijkt de favoriet van baby's over heel de wereld. Deze wijde halsfles is breder dan de standaardfles en heeft een bredere bijbehorende speen. Het flesje wordt voornamelijk gebruikt door moeders die afwisselen tussen borst- en flesvoeding. Door de bredere speen wordt de tepel-speenverwarring van je kindje extra klein.

Dr. Brown's Ventilatiesysteem

Het innovatieve ventilatiesysteem van Dr. Brown's zorgt ervoor dat er zuurstof door de melk komt waardoor het flesje de vitamines behoudt, de spijsvertering ten goede komt en voedingsproblemen tegengaat. 

De Options Bottle kan zowel met als zonder het ventilatiesysteem gebruikt kan worden. Vooral handig als je kleintje klaar is voor dikkere voeding en over de problemen van lucht in de voeding heen is. Het flesje is bovendien vrij van BPA, lood en ftalaten.

€ 12,99

3-5 werkdagen

25/09/2017

Heel fijn product, onze dochter drinkt hier goed uit. Let wel op: brede/reguliere hals: Brede hals is makkelijker met het toevoegen van kunstvoeding (blijft minder snel aan de rand plakken). Smalle hals is fijn i.c.m. de Medela kolf. Je kunt daarmee direct in de fles kolven.

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie