Easywalker Disney Buggy Mickey Micro Easywalker Disney Buggy Mickey Micro Easywalker Disney Buggy Mickey Micro Easywalker Disney Buggy Mickey Micro Easywalker Disney Buggy Mickey Micro

Easywalker Disney Buggy Mickey Micro

Ontdek de nieuwe, stijlvolle Easywalker Disney Buggy. De Easywalker Disney Buggy is dé buggy voor de moderne ouder. Met de modieuze buggy ga je stijlvol op pad met je kleine bijrijder. De buggy is gemaakt van prachtige stoffen. In huis is de Easywalker Disney Buggy gemakkelijk in elkaar te vouwen en op te bergen.

GELIJK TE GEBRUIKEN

De Easywalker Buggy is te gebruiken vanaf de geboorte tot een maximum van 20 kg., inclusief 5 kg. onderin de mand. De Easywalker Buggy heeft in totaal vier ligstanden. Je kindje kan dus gewoon helemaal plat liggen als hij of zij even lekker een dutje wil doen. 

PERFECT OM MEE TE REIZEN

De Easywalker Buggy is de perfecte buggy om mee op reis te nemen. Hij heeft een extra vouwpunt met een automatisch vouwslot. De Easywalker Buggy weegt slechts 6,5 kg. en is daarom makkelijk te dragen en mee te nemen. Door de non-slipriem is de buggy makkelijk te dragen over de schouder. Daarnaast kunnen de meeste autostoelen door middel van adapters met één klik worden bevestigd. Dus je hoeft je kindje niet wakker te maken wanneer hij of zij lekker ligt te slapen.

Stijlvolle disney-prints

De Disney-buggy's zijn voorzien van prints van Mickey Mouse, het iconische karakter van Disney. Met de Easywalker Disney Buggy trekken jij en je kindje dan ook alle aandacht! Je zult je dus altijd onderscheiden van de massa met deze unieke wagen :).

VEILIG OP PAD 

De wiellagers zorgen voor een effen rit over ruwe straten. Door de voetrem is de buggy ook veilig te parkeren. De zwenkwielen aan de voorzijde zijn ook op slot te zetten wanneer dit gewenst is. 

DOOR WEER EN WIND

Er is niet alleen gedacht aan de veiligheid op de weg. Door het extra verlengde zonnescherm/regenhoes is je kindje namelijk ook beschermd tegen uv-stralen, wind en regen. Het zonnescherm is gemaakt van goed ventilerend gaas. Daarnaast heeft het zonnescherm een doorkijkraam, zodat je nieuwsgierige aagje lekker naar buiten kan kijken. Het zonnescherm en de regenhoes worden bijgeleverd.

5-punts-harnas

Het zitje is voorzien van een 5-punts-harnas met zachte pads. Op deze manier zit je kindje veilig en comfortabel. Hij is makkelijk in gebruik te nemen en je kindje heeft extra houvast door het harnas. De Easywalker Buggy is getest volgens de Europese richtlijnen (EN1888) en goedgekeurd volgens de richtlijnen voor brandveiligheid en REACH-chemicaliën.

€ 169,00 € 229,00 -26%

3-5 werkdagen

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie