+GRATIS Accessoires
Easywalker Harvey Compleet + GRATIS Accessoires Easywalker Harvey Compleet + GRATIS Accessoires

Easywalker Harvey Compleet + GRATIS Accessoires

De Easywalker Harvey + Reiswieg - SET is de ideale kinderwagenset. De set bevat de Easywalker Harvey kinderwagen en een Easywalker Harvey Reiswieg. De reiswieg is perfect om mee op reis te nemen. Daarnaast kan je kindje hier heerlijk in liggen en is het zelfs mogelijk om je kindje een nacht te laten slapen in de reiswieg. Het is eenvoudig om de reiswieg en het zitje vast- en los te maken.

De Easywalker Harvey-kinderwagen is praktisch en gebruiksvriendelijk. De mogelijkheid om de kinderwagen te gebruiken voor meerdere kindjes, de ruime opbergmand en het inklapsysteem waarbij je maar één hand nodig hebt, maken de kinderwagen praktisch in gebruik. 

COMFORTABEL

Dankzij de schuimbanden en de vering in de kinderwagen is iedere wandeling, voor zowel jou als je kindje, comfortabel. De kinderwagen kan met één hand bestuurd worden en is voorzien van een ruime opbergmand en haken aan de duwstang voor een (luier)tas. Zo ben je van alle gemakken voorzien. Je kindje zit altijd comfortabel dankzij de omkeerbare zitting met verstelbare rugleuning en de XL-zonnekap. 

EASYWALKER HARVEY

Door de extra grote verwisselbare as is de Easywalker Harvey-kinderwagen makkelijk om te bouwen van een single- naar een duo- of twin-kinderwagen - ideaal bij gezinsuitbreiding. De kinderwagen weegt slechts 10,8 kg en is met één hand in te klappen tot een compact pakket. Op het frame van de Easywalker Harvey kunnen vrijwel alle autostoeltjes bevestigd worden. Handig voor een snelle boodschap!

EASYWALKER REISWIEG

Met deze reiswieg van Easywalker maak je je kinderwagenset helemaal compleet. De reiswieg is gemaakt om je kindje al vanaf de geboorte veilig te vervoeren. De reiswieg is heel makkelijk te bevestigen op je kinderwagen. De voering en het overtrek van het enorm zachte matras zijn wasbaar.

De Easywalker Reiswieg is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot de 9 kilogram. Voldoet natuurlijk aan de Europese veiligheidsnorm. Het matras van deze reiswieg is enorm zacht. Kortom dit is een onmisbaar accessoire voor de Easywaker Harvey-kinderwagen.

De Easywalker Harvey + Reiswieg bevat de volgende producten:

  •  De Easywalker Harvey-kinderwagen
  •  1x Easywalker Harvey Seat (zitje)
  •  1x Easywalker Harvey Reiswieg + regenhoes
  •  Een ruime opbergmand voor bijvoorbeeld een luiertas
  •  Uitschuifbare XL zonnekap

€ 599,00 € 799,99 -25%

+
Easywalker Harvey Voetenzak
Easywalker Harvey Voetenzak
GRATIS€ 49,99
+
Easywalker Harvey Hoogte Adapterset
Easywalker Harvey Hoogte Adapterset
GRATIS€ 19,99
+
Easywalker XL Boodschappentas
Easywalker XL Boodschappentas
GRATIS€ 34,99

3-5 werkdagen

Uit dezelfde categorie