+GRATIS Accessoires
Easywalker Harvey + GRATIS Accessoires Easywalker Harvey + GRATIS Accessoires

Easywalker Harvey + GRATIS Accessoires

De Easywalker Harvey-kinderwagen is praktisch en gebruiksvriendelijk. De mogelijkheid om de kinderwagen te gebruiken voor meerdere kindjes, de ruime opbergmand en het inklapsysteem waarbij je maar één hand nodig hebt, maken de kinderwagen praktisch in gebruik.

Comfortabel

Dankzij de schuimbanden en de vering in de kinderwagen is iedere wandeling, voor zowel jou als je kindje, comfortabel. De kinderwagen kan met één hand bestuurd worden en is voorzien van een ruime opbergmand en haken aan de duwstang voor een (luier)tas. Zo ben je van alle gemakken voorzien. Je kindje zit altijd comfortabel dankzij de omkeerbare zitting met verstelbare rugleuning en de XL-zonnekap.

Easywalker Harvey 

Door de extra grote verwisselbare as is de Easywalker Harvey-kinderwagen makkelijk om te bouwen van een single- naar een duo- of twin-kinderwagen - ideaal bij gezinsuitbreiding. De kinderwagen weegt slechts 10,8 kg en is met één hand in te klappen tot een compact pakket. Op het frame van de Easywalker Harvey kunnen vrijwel alle autostoeltjes bevestigd worden. Handig voor een snelle boodschap!

De Easywalker Harvey bevat de volgende producten:

  • De Easywalker Harvey-kinderwagen
  • 1x Easywalker Seat (zitje)
  • Uitschuifbare XL zonnekap
  • Een ruime opbergmand voor bijvoorbeeld een luiertas

€ 499,00 € 649,99 -23%

+
Easywalker Harvey Regenscherm Zitting
Easywalker Harvey Regenscherm Zitting
GRATIS€ 29,99

3-5 werkdagen

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Uit dezelfde categorie