Easywalker Harvey2 Accessoirepakket A Easywalker Harvey2 Accessoirepakket A Easywalker Harvey2 Accessoirepakket A Easywalker Harvey2 Accessoirepakket A

Easywalker Harvey2 Accessoirepakket A

(2)

Bestel in één keer al je benodigde Easywalker Harvey2-accessoires extra voordelig met het Easywalker Harvey2 Accessoirepakket A. Deze samengestelde set bestaat uit de volgende accessoires:

  • Easywalker Harvey2 Regenscherm Zitting
  • Easywalker Harvey2 Hoogte Adapterset
  • Easywalker Harvey2 Autostoel Adapterset 

Regenscherm Zitting

De Easywalker Harvey2 Regenscherm Zitting beschermt tegen regen en wind en zorgt er voor dat je spruit veilig en warm zit op gure dagen. Zo kun je ook bij wat slechter weer gewoon lekker naar buiten zonder je druk te maken over je kindje. Het regenscherm is eenvoudig los en vast te maken door het elastiek in de band.

Hoogte Adapterset

Verstel je Easywalker Harvey2-kinderwagen eenvoudig in hoogte met deze handige adapters. Op deze manier kun je dichterbij je kleintje zijn en de reiswieg of het zitje aanpassen naar een tafel. Oudere kinderen kunnen eenvoudig in of uit hun stoeltje gehaald worden.

Autostoel Adapterset

De Easywalker Harvey2 Autostoel Adapterset maakt het super makkelijk om op reis te gaan met je kleintje. Door middel van de adapters kun je met één klik de autostoel aan het kinderwagenframe klikken. Dus voor kortere reizen, bijvoorbeeld naar de supermarkt, heb je het stoeltje van de kinderwagen niet eens nodig. Vrijwel alle autostoelen zijn met deze adapters op het frame van de Easywalker te bevestigen.

€ 81,00 € 90,00 -10%

3-5 werkdagen

07/09/2019

07/09/2019

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie