Ergobaby Babydraagzak OriginalErgobaby Babydraagzak OriginalErgobaby Babydraagzak OriginalErgobaby Babydraagzak OriginalErgobaby Babydraagzak OriginalErgobaby Babydraagzak Original
  • Ergobaby Babydraagzak Original
  • Ergobaby Babydraagzak Original
  • Ergobaby Babydraagzak Original
  • Ergobaby Babydraagzak Original
  • Ergobaby Babydraagzak Original
  • Ergobaby Babydraagzak Original

Ergobaby Babydraagzak Original

De Ergobaby Draagzak maakt het leven met een kleintje aangenamer. De Original is het allereerste ontwerp dat ondertussen toe is aan de derde generatie. Ergobaby heeft de Original Babydraagzak doorontwikkeld en nog comfortabeler gemaakt.

Ergobaby-draagzak

De draagzak is gemaakt van duurzaam canvas van katoen met dichte vulling. De banden van de draagzak zijn verstelbaar zodat je de voor jou perfecte pasvorm kunt kiezen. Hij heeft zelfs een geïntegreerd slaapmutsje. Het mutsje is gemaakt van 100% katoenen popeline met elastieken randen en een bevestiging die eenvoudig kan worden vastgeklikt. Het slaapmutsje is multifunctioneel, het ondersteunt het hoofdje van je kindje en beschermt tegen de zon en wind. In lengte verstelbaar met vijf klikniveaus die met je baby doorgroeien.

Optimale ondersteuning en comfort

De ergonomische structuur zorgt voor de ideale fysieke ondersteuning voor baby's en ouders. De heup, bekken en ruggengraat van je baby worden optimaal ondersteund. Je kunt de Original-draagzak gebruiken vanaf de geboorte (in combinatie met het verkleinkussen) tot baby's van 20 kg. De Ergobaby Babydraagzak Original is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 109,00

1-2 werkdagen

    Uit dezelfde categorie