Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox Funkybox

Funkybox

De Funkybox is een aanwinst op het gebied van baby- en kinderverzorging en inrichting van kinderkamers. Dit hippe boxje voor billendoekjes past in nagenoeg elk interieur en is bovendien makkelijk mee te nemen.

Handig in gebruik

De Funkybox is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Het klepje van de box springt, met 1 druk op de knop, makkelijk open en sluit goed. In de deksel zit een ring die in een ring op de box past, wat de uitdroging van doekjes tegengaat. De deksel aan de onderkant gaat ook makkelijk open en dicht. Zet Funkybox in de kinderkamer, neem hem mee in je tas of geef hem een vast plekje in de auto.

Hippe kleuren & prints

De meeste papa's en mama's (in spé) sparen tijd noch moeite om de kinderkamer helemaal tiptop in te richten. Thema's en kleuren worden doorgevoerd tot in de kleinste details, van superstoer tot vrolijk en lief. Kinderkameraccessoires zijn dan ook verkrijgbaar in de meest prachtige kleuren en designs. Eindelijk is nu ook het onmisbare boxje voor babybillendoekjes in hippe kleuren en prints verkrijgbaar.

€ 12,71 € 14,95 -15%

3-5 werkdagen

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Uit dezelfde categorie