Luvion Essential

Luvion Essential

(9)

Als het weer bedtijd is voor je kindje kan je met deze handige babyfoon van Luvion genieten van wat tijd voor jezelf. Je hoeft je geen zorgen te maken om je kindje dat in bed ligt, want je kan je kleintje goed zien en horen met de beeldbabyfoon. Met de Luvion Essential kan je meer dan met de standaard babyfoon.

Luvion Essential

De populaire Luvion Essential is een veelzijdige beeldbabyfoon. De 3,5" digitale kleurenmonitor heeft een bereikafstand tot 250 meter, als je buiten bereik bent krijg je hier een melding van. Op het scherm wordt de kamertemperatuur weergegeven en kan er een babyvoedingstimer en een temperatuuralarm worden gezet. De Luvion Essential is inclusief oplaadbare lithiumbatterijen. Je bent verzekerd van een 100% storingsvrije en veilige verbinding.

Audio

Met de talkback-functie kan je niet alleen je kindje horen, je kan zelf ook tegen je kindje praten. De led-lampjes en monitor worden automatisch geactiveerd wanneer je kindje geluid maakt. Ook kan de helderheid en het volume worden ingesteld. De Luvion Essential beschikt over 3 verschillende slaapliedjes, zo kan je kleintje lekker in slaap vallen. 

Camera

De camera bij de Luvion Essential is van goede kwaliteit. Hij kan worden neergezet of gemonteerd worden aan de wieg of muur. Bovendien kunnen er 4 camera's worden aangesloten (deze kan je extra aanschaffen) hierdoor kan je meerdere kindjes in de gaten houden. In het donker werkt de camera net zo goed, hij heeft maar liefst 5 meter nachtzicht. Tevens heeft de camera een zoomfunctie.

€ 139,00 € 159,00 -13%

3-5 werkdagen

27/06/2018

07/05/2018

Op zich een mooi product, probleem in ons geval is dat wij een nieuwbouwwoning hebben en vermoedelijk daardoor het bereik van 50 meter binnenshuis niet opgaat. Eigenlijk onacceptabel want we hebben het over een afstand van de woonkamer naar de eerste verdieping wat in doorsnee nog geen 10 meter is.

12/02/2018

Helder geluid, goed beeld ook in het donker, door het hele huis perfercte ontvangst. Erg gebruiksvriendelijk. Bestelling snel geleverd met een persoonlijke noot van de verkoper, dat is net dat beetje extra!!

25/02/2016

Super snel in huis! Leuk met de geschreven tekst op de factuur.

08/02/2016

Werkt perfect! Enige minpuntje is dat er weinig verschil zit tussen de gevoeligheidsniveaus van de microfoon.

08/02/2016

Wij zeer tevreden over Luvion Essential babyfoon. Goede prijs en snelle levering. Top.

01/02/2016

Bestelling snel en netjes binnen met op de pakbon een handgeschreven tekst: veel plezier ermee! Groetjes ... Super netjes!

19/01/2016

Super snelle verzending en levering door Baby Plus, net zoals de vorige keer bij de maxi-cosi. Erg fijn! De Luvion is een fijn apparaat met verstelbare camera in bijna alle richtingen. Alleen jammer dat een gewone tijdsaanduiding mist op het apparaatje. Verder tot zo ver dik tevreden.

26/11/2015

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie