OP=OP!
Maxi-Cosi Priori SPS+ 2018 - Oak Brown

Maxi-Cosi Priori SPS+ 2018 - Oak Brown

(1)

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is... zwart! Is het de Maxi-Cosi Priori SPS+? Ja, in een keer goed! Dit autostoeltje is heerlijk comfortabel en hoog genoeg om naar buiten te kijken. Je kindje kan dus wisselen tussen het doen van lange dutjes en spelletjes spelen met papa en mama :)

Een comfortabele rit

De Maxi-Cosi Priori SPS+ (groep 1) is geschikt voor kinderen vanaf circa 9 maanden tot 4 jaar oud (9-18 kg.). Deze voorwaartsgerichte autostoel beschikt over vier eenvoudig in te stellen zit- en slaapstanden, je kindje zit dus altijd prettig en kan daardoor genieten van de reis. Wil je kindje even snel de beentjes strekken? Door de handige gordelhaken, die de gordel opzij houden, kun jij je kleine kanjer snel in en uit het stoeltje halen.

Schokabsorptie en SPS

De Priori SPS+ is uitgerust met Side Protection System (SPS), dat optimale bescherming biedt in geval van een zijdelingse aanrijding. Bovendien is deze autostoel voorzien van een schokabsorberende hoofdsteun. Je bevestigt de autostoel eenvoudig met de 3-punts-autogordel.

€ 84,00 € 99,00 -15%

3-5 werkdagen

06/08/2018

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie