OP=OP!
Maxi-Cosi Rodi SPS 2018 Maxi-Cosi Rodi SPS 2018

Maxi-Cosi Rodi SPS 2018

Met de comfortabele, lichtgewicht Maxi-Cosi Rodi SPS wordt je kindje uitstekend beschermd. De stoel is eenvoudig over te zetten van de ene naar de andere auto. Deze autostoel is voorzien van Side Protection System (SPS) dat extra bescherming biedt in het geval van een zijdelingse aanrijding.

De Maxi-Cosi Rodi SPS is een groep-2/3-autostoel en is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3,5 jaar tot 12 jaar (15-36 kg.).

Meerdere auto's

Steeds meer gezinnen hebben meerdere auto's in het bezit. Door ons drukke leven is dat wel zo makkelijk. Echter, het overplaatsen van de autostoel kan nog weleens vervelend zijn. Met de Maxi-Cosi Rodi SPS wordt dit een stuk makkelijker. De autostoel is eenvoudig in de meeste auto's te plaatsen en is licht van gewicht. Het overzetten van auto naar auto was nog nooit zo prettig! 

Groeit veilig mee

De Maxi-Cosi Rodi SPS zorgt voor jarenlang plezier en veiligheid. De autostoel is eenvoudig in hoogte te verstellen. Groeit je kindje? Pas de hoogte dan aan! De Rodi SPS is voorzien van een stabiliteitsanker en wordt bevestigd met een 3-punts-autogordel. Door het Side Protection System (SPS) wordt je kleintje bovendien optimaal beschermd in het geval van een zijdelingse aanrijding.

€ 59,00 € 79,00 -25%

3-5 werkdagen

Uit dezelfde categorie