SALE!
Maxi-Cosi Stella + Opvouwbare Reiswieg Maxi-Cosi Stella + Opvouwbare Reiswieg Maxi-Cosi Stella + Opvouwbare Reiswieg Maxi-Cosi Stella + Opvouwbare Reiswieg

Maxi-Cosi Stella + Opvouwbare Reiswieg

Het bos, de lift, een smal winkelpad of gewoon het stadscentrum; met de Maxi-Cosi Stella ben je voorbereid op een wandeling in elke situatie. Deze kinderwagen is smal en zeer comfortabel voor ouder en kind.

Smal en wendbaar

Met een breedte van 55 cm. is de Maxi-Cosi Stella zelfs de smalste paadjes de baas. Geen gangpad die jou en kindje meer tegenhoudt. Het robuuste design, de schokabsorberende all-terrain-banden, achterwielvering en zwenkwielen (voor) maken de kinderwagen comfortabel op elk terrein. Bovendien vouw je de Stella eenvoudig op tot een compact, rechtstaand pakketje. Handig op te bergen dus!

Comfortabel voor beiden

Zowel ouder als kind mogen genieten van Stella's gemakken. Als ouder wordt je verwend met rijgemak en de verstelbare duwbeugel. Je kindje kan straks genieten van een comfortabel stoeltje met verkleiner, voor- en achterwaartse stand, voetensteun, uittrekbare zonnekap met kijkvenster en regenhoes. De verstelbare vijfpuntsgordel en het remsysteem dragen bovendien bij aan de veiligheid van de rit.

Van auto naar kinderwagen

Flexibel switchen van auto naar kinderwagen; dat willen we toch allemaal? Met Maxi-Cosi Stella's adapters (inbegrepen) heb je met twee klikken je Maxi-Cosi-autostoeltje (groep 0) of -reiswieg op het kinderwagenframe bevestigd (autostoel niet inbegrepen).

Opvouwbare reiswieg

De Maxi-Cosi Opvouwbare Reiswieg neem je overal makkelijk mee naartoe. Hij is eenvoudig op te vouwen en bevat een matrasje, regenhoes en muggennet. De verstelbare zonnekap beschermt je kindje tegen felle zonnestralen, regen, kou en wind. Je klikt de reiswieg eenvoudig op het onderstel.

Inbegrepen

  • Maxi-Cosi Stella
  • Maxi-Cosi Opvouwbare Reiswieg
  • Adapters voor reiswieg/autostoel

€ 509,00 € 689,00 -26%

3-5 werkdagen

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie