Medela Harmony Handkolf Medela Harmony Handkolf

Medela Harmony Handkolf

(5)

Een kleine borstkolf lijkt misschien overbodig voor moeders die altijd borstvoeding geven, maar het is toch een goed idee om een lichte en compacte borstkolf bij de hand te hebben. De Medela Harmony Handkolf is geschikt voor moeders die op pad zijn, als back-up voor een dubbele elektrische borstkolf of als je niet vaak afkolft.

Discreet en elegant

Laat je verrassen door de zeer soepele werking van de Medela Harmony! De handkolf heeft geen elektriciteit of batterijen nodig en werkt nagenoeg geruisloos. Hij is zeer licht en neemt bijna geen ruimte in. Door de draaibare handgreep kun jij je arm altijd in de juiste houding laten en door de zachte coating van de handgreep worden je handen minder belast. De Medela Harmony is bovendien eenvoudig uit elkaar te halen en te reinigen.

2-Phase Expression-technologie

De 2-Phase Expression-technologie van de Harmony-borstkolf stimuleert het natuurlijke zuiggedrag van de baby aan de borst van de moeder. Het 2-Phase ontwerp betekent dat je om het toeschieten te stimuleren (als de melk gaat stromen), met de korte kant van de handgreep van de kolf een snellere zuigcyclus creëert die te vergelijken is met die van een hongerige baby. Als de melk eenmaal gaat stromen, schakel je over naar de lange kant van de handgreep om het grootste deel van de melk via een tragere zuigcyclus af te kolven.

€ 32,95 € 39,00 -16%

3-5 werkdagen

01/06/2018

28/03/2018

Goede en snelle service!

20/03/2018

Fijne handkolf. Wel snel last van kramp in mijn hand

12/03/2018

29/01/2018

Snel geleverd. Kolf werkt fijn en naar behoren! Fijn dat deze 2 standen heeft.

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie