Medela Swing Borstkolf

Medela Swing Borstkolf

Omarm kolven met de kleinste en lichtste 2-Phase-borstkolf van Medela: de Medela Swing. Deze enkele elektrische borstkolf is eenvoudig in gebruik, comfortabel en voorzien van 2-Phase Expression-technologie.

Efficiënt en compact

De Medela Swing Borstkolf is een enkele, elektrische borstkolf geschikt voor het gebruik op één borst. De krachtige motor zorgt ervoor dat je borsten bij elke afkolfsessie worden geleegd. De comfortabele Medela Swing voelt aangenaam en helpt tepelbeschading te voorkomen.

Eenvoudig te bedienen

Het eenvoudige ontwerp van de Medela Swing Borstkolf zorgt voor een prettig gebruik. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface met vier knoppen is kolven een fluitje van een cent. Dankzij het compacte formaat draag je de Medela Swing bovendien eenvoudig met je mee. De borstkolf is simpel uit elkaar te halen voor reiniging en alle onderdelen (met uitzondering van de slang) zijn te reinigen in de magnetron.

2-Phase Expression-technologie

De 2-Phase Expression-technologie van Medela simuleert het natuurlijke zuiggedrag van de baby aan de borst. Hierdoor blijft kolven comfortabel. De 2-Phase Expression begint met een kort, snel zuigritme tot de melk begint te stromen. Vervolgens start het langzame ritme om de melk af te kolven. Gebruik de knoppen om het vacuüm in te stellen op een comfortabel niveau waarop de melk het best stroomt.

Kenmerken

De Medela Swing Borstkolf heeft de volgende kenmerken:

  • enkele elektrische borstkolf
  • voor dagelijks gebruik
  • klein en lichtgewicht
  • werkt op netstroom of 4 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • knoppenbediening
  • 2-Phase Expression-technologie
  • exclusief 4 AAA-batterijen
  • inclusief motor unit, connector, fles (150 ml.), flessenhouder, PersonalFit borstschild, multideksel, slang, voedingsadapter, tas, koord, en Calma-borstvoedingsspeen

€ 122,50 € 179,00 -32%

1-2 werkdagen

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie