Medela Swing Borstkolf met Calma

Medela Swing Borstkolf met Calma

De elektrische Medela Swing borstkolf geeft de mogelijkheid om tot  maximaal 9 keer per week mee te kolven. Ideaal voor als u weer aan het werk bent of weg gaat zonder uw kindje. Daarnaast heeft het een compact ontwerp waardoor het in de meeste schouder- en handtassen past.

De Medela Swing maakt gebruik van de unieke 2-Phase Expression Technology, kolven in 2 fases. De stimulatiefase voor het opwekken van de toeschietreflex en de afkolffase voor het efficiënt afkloven van de melk. Hierdoor lijkt het afkolven meer op het zuigen van een baby dan met andere technologiën. 

Eenvoudig in te stellen. Bij het veranderen van de zuigkracht past het zuigritme zich automatisch aan. Zo kunt gemakkelijk uw maximaal comfortabel vacuüm vinden.

Met Calma kan uw baby wisselen tussen borstvoeding en het drinken van moedermelk uit een fles met behoud van het natuurlijke zuiggedrag. Het verandert de drinktechniek van uw baby niet en helpt zo langer borstvoeding te kunnen geven.

De Medela Swing kan aangesloten worden op netstroom, maar werkt ook op batterijen. I.v.m hygiëne kan de Swing borstkolf niet geretourneerd worden.

€ 122,50 € 179,00 -32%

3-5 werkdagen

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie