Natursutten Glazen Flessenset 240 ml. Natursutten Glazen Flessenset 240 ml. Natursutten Glazen Flessenset 240 ml.

Natursutten Glazen Flessenset 240 ml.

Deze set van Natursutten bevat 2 glazen flessen, 2 slow-flow-flesspenen en 2 beschermkapjes. De flesspenen zijn tevens los verkrijgbaar in slow-flow en fast-flow. Maak de flesvoeding voor je baby een nog natuurlijkere ervaring met deze prettige Natursutten-flessenset.

Glazen flessen: ultieme zuiverheid

De Natursutten-flessen, geproduceerd in Frankrijk, zijn gemaakt van borosilicaatglas; de hoogste kwaliteit voor ultieme zuiverheid. De flessen zijn vaatwasserbestendig, hittebestendig en bestand tegen plotselinge grote temperatuurverschillen. Je kunt de Natursuttenflessen dus veilig opbergen in de koelkast en vervolgens opwarmen, zonder dat hiermee schade wordt aangedaan aan de materialen. De glazen flessen zijn geschikt voor sterilisatie. Alle onderdelen zijn vrij van BPA, ftalaten, polycarbonaten en PVC.

Flesspenen: 100% natuurlijk rubber

De Natursutten-flesspenen, geproduceerd in Italië, zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Heveaboom; natuurlijk aanleggen en vrij van chemische stoffen. Het innovatieve ontwerp van de Natursutten-flesspenen met dubbel anti-koliek-ventiel garandeert een evenwichtige doorstroom en voorkomt darmkrampjes en gasvorming. De brede vorm van de flesspeen lijkt op die van een borst en stimuleert het natuurlijk aanleggen. Dit maakt het makkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

€ 24,99

2-3 werkdagen

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie