OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml. OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml. OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml. OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml. OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml. OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml. OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml. OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml. OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml.

OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten 150 ml.

Je dorstige kindje is klaar met borstvoeding en geniet nu dagelijks van zijn of haar favoriete drankjes. Omdat je kindje nog even moet wennen aan het 'nieuwe' drinken kan het zijn dat je enthousiaste kindje wat gaat morsen. Je wilt natuurlijk niet dat de helft van de drankjes op de grond of op je kindjes kleding valt. Met de OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten leert je kindje op een leuke manier om morsvrij te drinken!

Unieke, amandelvormige tuit

De OXO Tot Zachte Tuitbeker met Handvaten heeft een unieke, amandelvormige tuit die heel makkelijk te openen is voor de kleine lipjes van je kindje. Het stevige kapje beschermt de siliconen tuit en zorgt ervoor dat hij schoon blijft in de luiertas. Daarnaast wordt de kans op lekken hiermee nog kleiner. De grote handvaten zorgen ervoor dat je kindje de tuitbeker goed vast kan pakken.

Eigenschappen

  • Leeftijd: vanaf 4 maanden
  • Inhoud: 150 ml.
  • Amandelvormige tuit, perfect voor een kindermondje
  • Grote, verwijderbare handvaten
  • Stevige bescherming voor de siliconen tuit

€ 12,95

1-2 weken

Uit dezelfde categorie