Philips Avent Snelle Flessenwarmer Philips Avent Snelle Flessenwarmer Philips Avent Snelle Flessenwarmer Philips Avent Snelle Flessenwarmer Philips Avent Snelle Flessenwarmer

Philips Avent Snelle Flessenwarmer

Het leven van de hedendaagse ouder is al druk genoeg. Even snel het flesje van je kindje kunnen opwarmen is dan ook een uitkomst als je haast hebt. De Philips Avent Snelle Flessenwarmer warmt je melk snel en gelijkmatig op in slechts 3 minuten. Hij is eenvoudig te bedienen en beschikt over handige ontdooistand. Bovendien kun je er ook babyvoeding in opwarmen.

Veilig en efficiënt

De melk circuleert voortdurend tijdens het verwarmen, hierdoor ontstaan er geen hete plekken. Dit is wel zo veilig voor je kindje en voor jezelf. Daarnaast is het ontdooien in de Philips Avent Snelle Flessenwarmer veiliger dan in de magnetron en makkelijker dan in water. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste stand te selecteren om melk of babyvoeding te ontdooien.

Altijd de juiste temperatuur

Uiteraard is de Philips Avent Snelle Flessenwarmer geschikt voor de (bewaar)flessen van Philips Avent. De flessenwarmer wordt geleverd met handige gids met verwarminstructies, zodat je eenvoudig kunt bepalen hoe lang het verwarmen duurt. Is je melk opgewarmd? De flessenwarmer houdt de melk warm, zodat de fles altijd gebruiksklaar is wanneer je hem nodig hebt. 

Kenmerken

  • afmetingen: 16 x 14 x 15 cm.
  • eenvoudig te bedienen
  • verwarmt snel: binnen 3 minuten
  • verwarmt gelijkmatig: geen hete plekken
  • geleidelijke ontdooiing
  • ook geschikt voor babyvoeding
  • geschikt voor Philips Avent (bewaar)flessen*

*Philips Avent-moedermelkzakken en -flessen van 60 ml. kunnen niet in deze flessenwarmer worden gebruikt.

€ 36,99

3-5 werkdagen

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie