Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager

Stokke® MyCarrier™ Buik- en Rugdrager

De Stokke® MyCarrier™ is een handige draagzak voorzien van een perfecte ergonomie voor jou en je baby. De Stokke® MyCarrier™ is met veel aandacht ontworpen en is zowel comfortabel als veilig voor je kindje. De buik- en rugdrager zijn eenvoudig te verstellen en past iedereen. Of je nu groot of klein bent, je maakt ze zonder gedoe snel passend op je lichaam.

Veilig op pad

De veiligheid van de buik- en rugdrager wordt vergroot dankzij de dubbele vergrendeling. Zorg er altijd voor dat je kindje genoeg ruimte heeft rond de neus en mond. Het is natuurlijk belangrijk dat je kindje normaal kan ademen. Omdat variatie belangrijk is voor baby's, raden wij aan om aan het begin maximaal 10 tot 15 minuten te wandelen. Alle onderdelen zijn getest volgens Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen.

Gebruiksgemak voor jou en je kindje

Het zachte, gewatteerde materiaal is comfortabel voor jou en je baby. Door de intuïtiviteit en het gebruiksgemak ben je in no-time onderweg. Dankzij de Stokke®, MyCarrier™ zit je baby in een ergonomische houding voor een gezonde ontwikkeling. Door het brede zitvlak van de draagzak zit je baby in een ergonomische heuppositie waarbij de rug, billen en bovenbenen goed worden ondersteund. 

Eigenschappen en inbegrepen producten

De informatie van het product:

  • Buikdrager geschikt voor leeftijd in maanden: 1-9
  • Buikdrager geschikt voor gewicht in kg.: 3.5 - 15kg 
  • Buikdrager geschikt voor kind met een lengte in cm.: 53 cm 
  • Product gewicht in kg.: 0.8 kg.
  • Materialen: Katoen, textiel, ademende stof, kunststof en aluminium gespen
  • Rugdrager geschikt voor leeftijd in maanden: 9+
  • Basisframe met geïntegreerde tailleband
  • Buikdrager
  • Rugdrager

€ 127,20 € 159,00 -20%

3-5 werkdagen

Uit dezelfde categorie