Stokke® Tripp Trapp® Oak Stokke® Tripp Trapp® Oak Stokke® Tripp Trapp® Oak

Stokke® Tripp Trapp® Oak

Je Stokke® Tripp Trapp® laten graveren? Dat kan! Lees op www.babyplus.nl/graveren alles over het graveren van de stoel.

Het ingenieuze ontwerp van de Stokke® Tripp Trapp® zorgde voor een revolutionaire kijk op kinderstoelen in 1972 toen hij werd geïntroduceerd. De stoel is zo ontworpen dat hij aan de tafel past. Door de centrale plaats aan tafel leert en ontwikkelt je baby zich op een natuurlijke manier.

Oak-collectie

De Stokke® Tripp Trapp® Oak is behandeld met een matte lak. Deze lak wijkt qua gladheid af van de normale Tripp Trapp®-lak en verhoogt de kwaliteit en structuur van de stoel. Jouw Tripp Trapp® Oak ziet er altijd uniek uit! Het deel van de eikenboom waaruit deze stoel vervaardigd is geeft de stoel zijn unieke kenmerken.

Verstelbaar en ergonomisch

Door het intelligente, ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank, kan je kind zich vrij bewegen, terwijl het op en top veilig en geborgen is. Het allerbeste is nog dat de Stokke® Tripp Trapp® met je kind meegroeit. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor je kindje in alle leeftijden.

Samen aan tafel

Ga samen aan tafel met de Stokke® Tripp Trapp®! De Stokke® Tripp Trapp® biedt de ideale positie om te eten, te spelen en bij het familieleven rondom de tafel betrokken te worden. Het systeem is zo ontwikkeld dat de stoel meegroeit met je kindje. De zitplank en voetensteun zijn in hoogte verstelbaar, zodat je kindje altijd op de juiste hoogte komt te zitten en de ellebogen comfortabel kunnen rusten op tafelhoogte.

Topkwaliteit materialen

De Stokke® Tripp Trapp® is vervaardigd uit sterk en veerkrachtig eikenhout met een draagkracht van maar liefst 80 kg. Tevens heeft de Stokke® Tripp Trapp® een beschermende laag van topkwaliteit. Deze laag biedt een glad en krasbestendig oppervlak en vereenvoudigt het schoonmaken en onderhouden van de kinderstoel. De Stokke® Tripp Trapp® is 49 x 79 x 46 cm. (lxhxb) groot.

Geschikt voor...

De Stokke® Tripp Trapp® is, met het gebruik van de juiste accessoires, te gebruiken vanaf de geboorte tot aan volwassenheid (maximale draagkracht van 80 kg.) De onderstaande accessoires zijn nodig voor gebruik in diverse leeftijdscategorieën:

  • 0-6 maanden: Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set
  • 6-24 maanden: Stokke® Tripp Trapp® Baby Set
  • 3 jaar - volwassenheid: geen accessoires nodig

€ 215,00 € 239,00 -10%

2-3 werkdagen

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Uit dezelfde categorie