Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow Tula Draagzak Baby Free-to-Grow

Tula Draagzak Baby Free-to-Grow

Let op: Tula werkt met een (snel) wisselende collectie. De vaste variaties zijn: Blossom, Soar, Discover, Coast Overcast en Stormy. Overige variaties zijn vaak maar enkele maanden verkrijgbaar. Om teleurstellingen te voorkomen kun je altijd een mailtje sturen naar info@babyplus.nl met de vraag of jouw gewenste variatie beschikbaar is.

Je kleine kanjer al vanaf de geboorte bij je dragen zonder verkleiner? Het kan met de Tula Draagzak Baby Free-to-Grow. De droom van iedere papa en mama; hij is comfortabel voor ouder en kind! De draagzak voorkomt dat je last krijgt van nek of schouders. Deze populaire draagzak kan op de rug en op de buik worden gedragen en hij bevordert de heup- en ruggengraatontwikkeling van je kindje.

Geen verkleiner nodig

Wil je een draagzak die je kunt gebruiken vanaf de geboorte? Dan zoek je de Tula Draagzak Baby Free-to-Grow. Deze draagzak is te gebruiken voor kinderen van 3,2 tot 20,4 kg. en groeit bovendien mee met je kindje door de handige verstelmogelijkheden.

Verstelbaar en comfortabel

De Tula-draagzak kan naar eigen wens versteld worden, zodat hij comfortabel is voor ouder en kind. Het superieure ontwerp zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling. Ook zit er extra vulling bij de beentjes, wat handig is voor als je kindje een langere tijd in de draagzak zit. Bovendien zit er bij de Tula Draagzak Baby Free-to-Grow een lichtgrijze, afneembare kap om het hoofdje te ondersteunen tijdens het slapen en de bescherming tegen de zon.

Kenmerken

De Tula Draagzak Baby Free-to-Grow heeft de volgende kenmerken:

  • merk: Tula
  • de draagzak is geschikt voor kinderen van 3,2 kg. tot 20,4 kg.
  • te gebruiken vanaf 3,2 kg. zonder verkleiner (infant insert)
  • afmetingen oppervlakte: 39,4 x 38,1 cm.
  • afmetingen heupband: 12,7 x 68,6 cm.
  • gewicht: 0,77 kg.
  • materiaal: handgemaakt canvas (Öko-Tex 100)
  • borstvoeding geven tijdens gebruik draagzak

€ 159,90

3-5 werkdagen

Uit dezelfde categorie