Wobbel Starter - Blank Gelakt Wobbel Starter - Blank Gelakt Wobbel Starter - Blank Gelakt Wobbel Starter - Blank Gelakt Wobbel Starter - Blank Gelakt

Wobbel Starter - Blank Gelakt

Maak kennis met de Wobbel; een klassiek balance board met moderne vormgeving! De Wobbel is dat wat je kindje ervan maakt. Of het bord nu gebruikt wordt om op te balanceren, dient als racebaan voor speelgoedauto's, schommelstoel of ehh.. ja eigenlijk alles, de fantasie van je kindje krijgt de vrije loop.

Wobbel Starter

De Wobbel Starter is geschikt voor kinderen vanaf 0 (onder begeleiding) tot kinderen van 100. Het Starter-model is 70x27,5 cm. groot, weegt 2 kg. en heeft een maximale draagkracht van 100 kg. De Wobbel Starter is speciaal ontwikkeld voor de allerjongsten. Het model is lichter, stabieler en perfect uitgebalanceerd.

Beweging, spel en rust

De multifunctionele Wobbel stimuleert spelenderwijs de kracht en ontwikkeling van spieren, lichaamsbewustheid en evenwicht. Het bord is bovendien te gebruiken als opstapje, racebaan, brug, schommelstoel, voetbaldoel, poppenbed en zoveel meer! Beweging, spel en rust.. allemaal met Wobbel.

Ontwerp

De Wobbel bestaat uit gestapelde en geperste lagen beukenhout en staat bekend om zijn unieke kromming. Verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien va diverse wolvilt-afwerkingen voor harde vloeren. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan indien zorgvuldig gebruikt ook mee naar buiten.

Kenmerken

De Wobbel Starter heeft de volgende kenmerken:

  • modern balance board
  • voor kinderen van 0-100 jaar
  • afmetingen: 70x27,5 cm.
  • gewicht: 2 kg.
  • maximale draagkracht: 100 kg.
  • blank gelakt
  • verkrijgbaar met vilt; voor geluidsdemping en bescherming van harde vloeren

€ 78,00 € 79,00 -1%

2-4 weken

Uit dezelfde categorie